HOE GAAT ALISONBQPHOTOGRAPHY TE WERK?


AlisonBQphotography streeft er naar diensten aan te bieden die volledig afgestemd zijn op de wensen van de klant in combinatie met een goede prijs/kwaliteit. Hierbij is het de bedoeling dat zowel de klant als de fotograaf een persoonlijke en creatieve inbreng geeft aan de shoot.


Ik ga samen op zoek naar leuke, passende locaties. De ideale omstandigheid om een shoot op locatie te laten doorgaan is tijdens een warme ondergaande avondzon. Het licht is dan op zijn mooist en voegt een unieke sfeer toe aan de beelden. Voor sommige klanten is het niet altijd mogelijk om op dit tijdstip te gaan fotograferen. Dan gaat de shoot gewoon in de ochtend of overdag door en breng ik de shoot gegarandeerd ook tot een goed einde.

 

Eénmaal de shoot achter de rug is, selecteer en bewerk ik elke foto op een artistieke en creatieve manier. 

Voor ons, de fotograaf, begint het echte werk nu pas. Er kruipt heel wat tijd (vaak meer dan de dubbele tijdsduur van de shoot zelf) in het selecteren en het bewerken van de foto's. Foto's worden gecontroleerd op kwaliteit, scherpte, helderheid, contrast, ... en worden één voor één geoptimaliseerd en nabewerkt in een eigen stijl. Foto's die de selectie niet gehaald hebben kunnen op geen enkele manier opgevraagd worden. Voorbeelden van onbewerkte naar bewerkte foto's worden hieronder weergegeven om de klant een beeld te geven. Alle prijzen zijn inclusief bewerking. Dit wil zeggen dat de uren werk die ik heb aan het bewerken aangerekend worden in de prijs van een bepaalde formule. Zwart-wit foto's kunnen achteraf gratis aangevraagd worden. Alle prijzen zijn inclusief verplaatsingskosten, tenzij anders vermeldt. 


Achteraf worden de foto's aangeleverd via wetransfer.com, op die manier ontvangt de klant een persoonlijke mail waarin een link beschikbaar is. Via deze link kan de klant de foto's downloaden in hoge kwaliteit en opslaan op hun eigen computer. Meteen opslaan op de computer is aangeraden aangezien de link maar een bepaalde tijd geldig is. Foto's kunnen ook aangeleverd worden op cd/USB-stick op aanvraag. Bij bepaalde formules worden de foto's sowieso aangeleverd op usb of cd. 

Vaak krijg ik de vraag of het mogelijk is om een cadeaubon te verkrijgen. Natuurlijk is dit mogelijk!
Interesse in een cadeaubon voor een verjaardag/huwelijk/vrijgezellenfeest/...? Mail naar info@alisonbqphotography.be

 

Tot slot is het ten zeerste aangeraden om de algemene voorwaarden van AlisonBQphotography te lezen. Deze kan je hier vinden. 

 

Hierbij hoop ik u voldoende informatie gegeven te hebben over de diensten van AlisonBQphotography.
Voor meer info over bepaalde formules en prijzen, graag mailen naar info@alisonbqphotography.be